• fbbanner2
  • 18015
  • 26013-1st40x80,27
  • brollop1

  • front2

  • 29211-2st20x45,36

Tips & Råd

Fotografering

alexBarnfotograferingen sker på barnets villkor,därför är det viktigt att ni bokar en tid som passar barnets ät- och sovtider,då har vi bäst förutsättningar att få härliga bilder på nöjda & goa barn! Tänk på att för mycket mönster och tryck på kläderna kan ge ett oroligt intryck och göra att när man sedan tittar på bilderna riktar uppmärksamheten mot kläderna istället för personernas ansikten. Ta gärna med er flera förslag på kläder så hjälper vi er att välja. Ni kan naturligtvis också byta till olika kläder under fotograferingens gång. Ta gärna med barnets favoritleksak,då blir det lite mer personligt.

Bröllopsfotografering

Linda & HansNär ni bokat en tid hos oss vill vi träffa er i god tid innan den stora dagen. Då går vi tillsammans igenom era önskemål och kommer med tips & idéer. Önskar ni fotografering utomhus i centrala Kungsbacka så ingår det i fotograferingspriset. Vi fotograferar er gärna utomhus på annan plats i norra Halland eller Göteborgsregionen, mot ett tillägg. Kom gärna in och titta på vackra bilder ifrån Tjolöholms slott, Onsala Herrgård, Hällsnäs eller varför inte brudparets egna trädgård! Det är bra om så mycket som möjligt är planerat ifråga om vem som ska hämta blommorna, räcker tiden hos frisören till, vem ska passa små näbbar mm för att ni ska få ut så mycket som möjligt av fotograferingstimmen och få så stor variation som möjligt på era bilder. Tips! Den mest uppskattade morgongåvan till den blivande mannen – en ”for your eyes only” fotografering av bruden i bröllopsunderkläderna eller varför inte smakfullt naken…Denna aktivitet är också en rolig möhippeaktivitet!

Visningstimme

Vi bokar in er visningstid ca.1 vecka efter fotograferingen. Då går vi tillsammans igenom de bilder som tagits. Har ni möjlighet att skaffa barnvakt så är det en bra idé, 1 timme går väldigt fort när man ska göra många val, koncentrationen behövs för att kunna ta beslut och barn tröttnar snabbt. Förbered er hemma genom att fundera på vad ni vill beställa i fråga om förstoringar, väggporträtt, seriealbum, tackkort eller kanske collage. För er brudpar så har vi underbara personliga album där vi kan ta ut svängarna! Vi har också en mycket stor sortering av ramar i alla porträttstorlekar och gör naturligtvis inramningsarbetet kostnadsfritt! Dessutom gör vi inramningar, reproduceringar av gamla & skadade bilder, skadefotograferingar för försäkringsbolag, reklamfotograferingar mm.

Adress

  • Vallgatan 4
    434 30 Kungsbacka

Kontakta oss

Öppettider

Mån-Fre 10.00 - 13.00 & 14.00 - 17.30

Sociala media